default_mobilelogo

De Urgentiecommissie woonruimteverdeling behandelt urgentieaanvragen van woningzoekenden die met spoed een (andere) woning zoeken. Dit doet zij in opdracht van gemeenten en corporaties in verschillende delen in het land. De behandeling van en besluitvorming op urgentieaanvragen vindt plaats op basis van de regelgeving die is vastgelegd in de betreffende regio. Voor de Urgentiecommissie woonruimteverdeling zoeken wij met ingang van 1 januari 2019 enthousiaste leden.

Als lid van de urgentiecommissie behandel je aanvragen uit de regio Stedendriehoek (Apeldoorn – Deventer – Zutphen) en de gemeenten Soest, Nijkerk, Amersfoort en Eemnes. Samen met de andere leden en de voorzitter kom je in goed overleg tot een besluit. Hierin betrek je de regionale regelgeving en je eigen expertise op een van de onderstaande aandachtsgebieden.  

Profiel: 

  • kennis van tenminste één van de volgende expertisegebieden: (psycho)sociaal-maatschappelijk, juridisch, medisch- of financieel, dan wel kennis van de volkshuisvesting;
  • maatschappelijk betrokken en bereid om zich te verdiepen in het systeem van woonruimteverdeling;
  • niet betrokken bij de verhuur van woningen, of hulpverlening op het terrein van huisvesting, in de regio’s waarvoor de commissie werkzaam is;
  • vermogen om analytisch te denken;
  • kritische, maar ook een realistische houding;
  • vermogen om emoties te scheiden van de feiten;
  • bij voorkeur woonachtig in en/of affiniteit met (één) van de regio’s.
  • beschikbaarheid op de maandagochtend, middag en avond

De zittingen vinden plaats op de maandag (en rouleren op de ochtend, middag en avond). De urgentiecommissie vergadert op het kantoor van Enserve in Elst (Gld).

Tijdsbesteding: minimaal een dagdeel per maand voor de vergadering en daarnaast de voorbereidingstijd om de dossiers in te lezen. Er wordt een passende vergoeding geboden. 

Reacties:

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een reactie, voorzien van cv, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 21 en woensdag 28 november 2018. Een referentieonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag maken deel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie over deze functie kan je terecht bij Inge de Regt-Janssen, secretaris van de urgentiecommissie: tel: 0481-365 636 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Urgentiecommissie woonruimteverdeling maakt onderdeel uit van Enserve. Voor meer informatie zie www.urgentiecommissie.nl.

Logo UCW