default_mobilelogo

Vacature

In verband met het aflopen van de zittingstermijn van één onze leden ontstaat per 1 december 2017 een vacature voor:

 

Lid van de Raad van Commissarissen (volkshuisvestelijk en financieel profiel)

De raad bestaat uit drie leden en heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene zaken binnen de stichting en de met de stichting verbonden onderneming. De raad adviseert het bestuur. Leden worden benoemd voor een periode van vier jaar met de mogelijkheid tot eenmalige herbenoeming. Zij ontvangen een passende vergoeding voor hun werkzaamheden.

Geïnteresseerden moeten zich herkennen in het volgende profiel:

  • Goede kennis van de volkshuisvesting en actuele ontwikkelingen in de volkshuisvesting
  • Goede kennis van en ervaring in de corporatiesector en van de actuele ontwikkelingen in de corporatiesector
  • Affiniteit en/of ervaring met de rol van toezichthouder
  • Ervaring met financieel management.
  • Een actueel en relevant netwerk in de corporatiesector

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter, de heer Aad Pereboom (06 12506146) of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw motivatie én CV kunt u uiterlijk 17 september sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sollicitatiegesprekken staan gepland op 28 september. Een referentieonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Enserve: dé specialist in woonruimteverdeling

Enserve zet zich in voor de ontwikkeling van één open en transparante woningmarkt. Met haar kennis en inzet streeft zij naar een rechtvaardige, duidelijke en efficiënte huurwoningenmarkt. Dit wil zeggen maximale rechtvaardigheid en duidelijkheid voor woningzoekenden bij het zoeken naar een sociale huurwoning.

Voor woningzoekenden moet duidelijk zijn waar en hoe zij een sociale huurwoning kunnen vinden en daarbij moeten woningzoekenden kunnen begrijpen op welke wijze woningen verdeeld worden. Om dit te bereiken adviseert en begeleidt Enserve corporaties in hun beleidskeuzes en in de wijze waarop zij hun systeem van woonruimteverdeling vormgeven. Dit zorgt voor maximale efficiency voor corporaties in het proces van samenbrengen van vraag en aanbod. Daarnaast zorgt Enserve voor duidelijke en expliciete communicatie richting woningzoekenden, om ervoor te zorgen dat zij begrijpen hoe het proces van vraag en aanbod verloopt.

Enserve werkt landelijk en rekent meer dan 70 corporaties en gemeenten tot haar klantenkring. Als specialist in de markt heeft zij contact met uiteenlopende volkshuisvestelijke organisaties.

Meer informatie over Enserve vindt u op www.enserve.nl.

Enserve logo RGB 2015