default_mobilelogo

 

grafiek scherm

 

Onderzoek & Ontwikkeling

U kunt bij Enserve terecht voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van woonruimtebemiddeling en automatisering. Naast vakinhoudelijk onderzoek is Enserve ook zeer nauw betrokken bij het (door)ontwikkelen van de software die wordt ingezet bij de woonruimtebemiddeling.

Een greep uit onze projecten:

  • In 2014 en begin 2015 is er een doorontwikkeling van het managementinformatiesysteem DOMIS gerealiseerd. Hiermee is het voor de gebruiker mogelijk om zelf draaitabellen te genereren en is de onderliggende data zichtbaar (tot op vhe niveau). Ook de exportfunctionaliteit naar Excel is hiermee sterk verbeterd.
  • Voor de corporaties in de regio Arnhem Nijmegen evalueerden Enserve de regionale huisvestingsverordening van 2007 en van 2013.
  • In 2013 ontwikkelde Enserve aanvullende software waarmee urgentieaanvragen voor een groot deel digitaal kunnen worden verwerkt. De corporaties binnen de regio Arnhem Nijmegen maken hier gebruik van.
  • In 2012 ontwikkelde Enserve voor de woningzoekenden van Entree in de regio Arnhem Nijmegen een slaagkans per woning.
  • In 2011 voerde Enserve voor de 20 samenwerkende corporaties in de regio Arnhem Nijmegen een onderzoek uit naar de wenselijkheid van het centraliseren van de urgentieprocedure binnen de regio.