default_mobilelogo

 

 

 

Klik hier voor een demoversie van DOMIS
(gebruikersnaam en wachtwoord: gast)

Managementinformatiesysteem Domis

U heeft behoefte aan managementinformatie. U wilt immers bepalen welke kant u op gaat met uw organisatie en u moet uw keuzes onderbouwen. Wij bieden u gedetailleerde informatie op elk niveau. Dit doen wij via het product DOMIS dat wij zelfstandig op de markt hebben gebracht. DOMIS staat voor Digitaal Online Management Informatie Systeem.


Via DOMIS kunt u zelf rapporten en tabellen aanmaken met daarin voor u relevante gegevens. U selecteert in DOMIS namelijk zelf de informatie waarmee een rapport opgesteld moet worden. Dit kunt u doen op elk gewenst moment zonder dat er meerkosten aan verbonden zijn. Elke combinatie van parameters produceert een overzichtelijk rapport, of een tabel, welke gebruikt kan worden door managers, directieleden en beleidsmedewerkers binnen uw organisatie. DOMIS is laagdrempelig en gebruikersvriendelijk.

 

Mark Kitzen, manager ICT bij Enserve, vertelt:
'Inmiddels weten we binnen Enserve heel goed wat de informatiebehoefte is bij corporaties en andere partijen. Jarenlang leverden we hen informatie aan vanuit verschillende systemen. Het was een omslachtig proces om de rapportages en tabellen te realiseren. We besloten toen dat het efficiënter moest. Bovendien wilden we beter aansluiten bij de behoeften van de klant. Die vroegen bijvoorbeeld meer flexibiliteit om rapporten en tabellen naar eigen wens in te richten.

Eerst zochten we naar een bestaand softwarepakket, maar geen enkel pakket voldeed aan onze eisen. We hadden nogal wat eisen, want we wilden de zaken echt goed regelen. Uiteindelijk bouwden we zelf een systeem en dat werd Domis.

Domis is uniek. Binnen de woonruimteverdeling is er geen enkel vergelijkbaar product. Voor Enserve is het altijd mooi om Domis aan te bieden. Klanten zijn blij met de mogelijkheden, de snelheid, de flexibiliteit. Klanten die gebruik maken van Domis spreken we daar eigenlijk weinig meer over, omdat ze zichzelf kunnen redden met het product. In dit geval is dat een goed teken. Het betekent dat Domis doet wat het moet doen en de klant tevreden is'.

Claudia van der Wel, Manager Verhuur & Verkoop bij Talis:
'Domis geeft mij op elk gewenst moment inzichten in diverse aspecten rondom het woningaanbod van onze corporatie. Van weigeringen en aanbiedingscoëfficiënt tot de verhouding in aanbodmodel etcetera. Ook gebruik ik de rapportages ter ondersteuning van onze eigen kwartaalrapportages en het jaarverslag. Eerder werd dergelijke informatie handmatig bijgehouden of er was geen informatie over bekend. Domis is erg gebruiksvriendelijk, het programma wijst voor zich. En mocht er al iets onduidelijk zijn dan is de ondersteuning vanuit Enserve erg servicegericht en klantvriendelijk'.


Len Amendt, coördinator bij Woning in Zicht:
'Het was voor ons telkens weer een enorm tijdrovende klus om te werken met de data uit ons woonruimteverdeelsysteem. Met Domis hebben we een enorme efficiency slag gemaakt. Het is een praktisch en heel overzichtelijk systeem. Nu kunnen we op elk gewenst moment onze managementinformatie opzoeken. Hebben we een keer een aanvullend informatieverzoek dan staat Enserve voor ons klaar. Recent zijn we gaan werken met een verdere doorontwikkeling van Domis en deze is nog klantvriendelijker en uitgebreider. Woning in Zicht is erg tevreden over dit systeem en de dienstverlening van Enserve die daarbij hoort'.