default_mobilelogo
<

Implementatie en exploitatie woonruimtebemiddeling

Enserve begeleidt u van begin tot eind bij de implementatie en exploitatie van woonruimtebemiddeling. Wij helpen met het selecteren van de software. Wij ondersteunen u bij het maken van het grafische ontwerp en het vaststellen van de functionaliteiten. Samen met u denken wij na over een efficiënte overgang van het oude naar het nieuwe systeem. Uiteraard zorgen wij gedurende het hele proces voor duidelijke communicatie richting alle betrokkenen, in het bijzonder de woningzoekenden.

Is het systeem eenmaal in gebruik, dan kunt u op ons rekenen voor het beheer, tussentijdse aanpassingen en in geval van calamiteiten. Daarnaast kunnen wij u vele administratieve diensten uit handen nemen. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk.


Thea Dekker, Directeur Wonen bij Woonwaard:
'In Noord Kennemerland werken meerdere corporaties samen in woonruimtebemiddeling. Enserve ondersteunt ons al jaren. Eerst door het proces zo soepel en snel mogelijk in te richten in een nieuwe digitale omgeving en veel administratieve taken van ons weg te nemen. De mensen bij Enserve luisteren goed wat de klant wil; werken doelmatig, volgens afspraak en to the point: heel fijn. Enserve is altijd goed bereikbaar en buitengewoon snel in reageren. De communicatielijnen zijn kort, professioneel en persoonlijk. Woonwaard heeft een zeer plezierige partner aan Enserve. Eén die meedenkt, ons attendeert op kansen voor verbetering of noodzaak van verandering en daar een oplossing bij biedt. Daarnaast levert Enserve Domis. Een programma dat ons een schat aan sturings-, beleids- en verantwoordingsinformatie biedt. Simpel en snel te ontsluiten op elk niveau en op elk gewenst moment. De kreet: “Bel Elst” is nooit tevergeefs geuit!'.
 

Olga Oudt, telefoniste en receptioniste bij Woningstichting Brummen:
'Ik heb op veel plekken gewerkt en vaak meegemaakt dat het nieuwste van het nieuwste werd geïnstalleerd. Vervolgens kwam je wekenlang van het ene probleem in het andere terecht. Voor zover ik nu werk met het systeem van Enserve, en binnen de autorisatie die ik heb, vind ik het echter prima gaan. De eerste dag waren er wat problemen, maar Enserve was goed bereikbaar. De problemen werden snel opgelost. Verder vind ik het systeem een overzichtelijk geheel en het is fijn dat je mogelijkheden hebt om samen met woningzoekenden een oplossing te vinden voor vergeten wachtwoorden of telefoonnummers en dergelijke'. 

Voor meer informatie, ga direct naar: