default_mobilelogo

Tangramhuisje 2 verkleind

Websites

Het ontwikkelen van een website voor woonruimtebemiddeling is geen gemakkelijke klus, maar het is een klus waarbij wij u graag helpen. Uw website is uw visitekaartje. Als corporatie wilt u duidelijk maken hoe u in de samenleving staat. Daarnaast moet uw website functioneel zijn. U biedt woningen aan en woningzoekenden moeten deze kunnen vinden. In samenwerking met een softwareleverancier zorgen wij voor een website geheel naar uw wens. Dit kan een zelfstandige site zijn of een site die is geïntegreerd in uw corporate website.

Wat neemt Enserve u uit handen:

  • ontwikkeling website voor woonruimtebemiddeling;
  • maatwerk op basis van lokale en regionale regelgeving;
  • beheer inhoud website;
  • aanpassen website aan actuele ontwikkelingen;


Websites op maat

Het ontwikkelen van een website voor woonruimtebemiddeling is maatwerk. Mogelijk is er in uw regio verschillende regelgeving van kracht over de manier van verdelen van de beschikbare woningen. Dit werkt door in de manier waarop u werkt en waarop u uw website moet vormgeven. Wij passen de site geheel aan uw wensen aan. Wij kennen én werken met alle modellen van woonruimtebemiddeling. Wij leveren websites op maat.

Wij denken gericht met u mee vanuit het perspectief van corporatie én klant. In onze websites wordt het matchingsproces stap voor stap begeleidt. Alle stappen binnen dit proces kunnen via de site worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbieden van woningen direct via de website.

Vanuit het perspectief van de klant is er ruimte voor een uitgebreid zoekprofiel en een bericht per e-mail met de passende woningen. Per woning kan de klant zijn/haar slaagkans inzien. Met deze informatie kan de klant snel en doelgericht een passende woning vinden.


Contentbeheer

Onze dienstverlening eindigt niet zodra een website klaar is. Het contentbeheer van uw website kunt u gerust aan ons overlaten. Bovendien kunt u op ons rekenen om pro-actief mee te denken over wijzigingen die aansluiten op actuele ontwikkelingen.