default_mobilelogo

 

nbb foto 590425 3676x2461

 

Advies

Woonruimtebemiddeling is een specialisme. Enserve is de specialist. Wat is uw voordeel? Wij kunnen u diensten en producten uit handen nemen. Wij regelen van begin tot einde precies datgene wat u wilt. Want dat leveren wij: maatwerk. Ons dienstenaanbod is pas het begin van wat er mogelijk is. Waar het eindigt, bepaalt u.

U zoekt een sparringpartner. Iemand die u adviseert als er een nieuwe huisvestingsverordening opgesteld moet worden. Iemand die met u meedenkt over de inrichting van uw processen voor woningzoekenden. Iemand met verstand van zaken die inzicht heeft in de korte en lange termijn gevolgen van uw beslissingen. Die samen met u de voor- en nadelen van een gekozen richting op een rij zet. Wij zijn die partner: betrouwbaar, eerlijk en met oog voor detail.

Ad van Arkel, Manager Huren & Kopen bij Volkshuisvesting Arnhem:
'In het kader van de nieuwe Huisvestingswet 2015, wilden gemeenten en corporaties snel inzicht in de (ervaren) werking van de geldende huisvestingsverordening. Enserve heeft snel een adequate peiling opgezet en uitgevoerd onder gemeenten, corporaties en woningzoekenden in de regio Arnhem-Nijmegen. De (positieve) resultaten waren direct bruikbaar in de te maken keuzes voor vernieuwing/verandering. Enserve is voor mij een deskundige en gedreven organisatie, die onmisbaar is voor woningzoekenden en voor de deelnemende corporaties. De beschikbare kennis wordt via een makkelijk toegankelijk management-informatiesysteem voor deelnemers ontsloten. De rol van Enserve is noodzakelijk voor een eenduidige en transparante sociale huurwoningenmarkt. Niet alleen (toekomstige) huurders, maar ook de corporaties hebben hier alle belang bij'.