default_mobilelogo

Laatste nieuws

De puzzel van woonruimteverdeling: in gesprek met de huurders

De puzzel van woonruimteverdeling werd afgelopen week besproken met huurders. Op 12 november jl. kwamen huurdersbelangen verenigingen in de woningmarktregio Arnhem-Nijmegen bijeen. Een werkgroep van gemeenten en corporaties organiseerde de avond. Deze werkgroep houdt zich bezig met de voorbereiding van de nieuwe huisvestingsverordening. De huidige verordening, die de woonruimteverdeling regelt, loopt namelijk eind 2019 af. Omdat veel partijen binnen de woningmarktregio het zoveel mogelijk met elkaar eens willen worden, betekent dit op tijd beginnen met overleg.

Lees meer...
Voor iedereen een plek dankzij verschillen binnen woningmarktregio

Tussen gemeenten bestaan vaak grote verschillen binnen een woningmarktregio. Juist deze verschillen zorgen ervoor dat er voor iedereen een plek is. Onderzoek in de woningmarktregio Arnhem-Nijmegen laat zien dat slaagkansen voor verschillende inkomensgroepen vrijwel gelijk zijn. Ook de grootte van het huishouden is nauwelijks van invloed op hun slaagkans.

Lees meer...
Enserve ondersteunt bij nieuwe huisvestingsverordening Arnhem-Nijmegen

De samenwerkende corporaties en gemeenten in de woningmarktregio Arnhem-Nijmegen werken aan een nieuwe huisvestingsverordening. Dit is een langdurig traject waarin veel aspecten van de woonruimteverdeling moeten worden meegenomen. Wie kan daarbij beter ondersteuning bieden dan dé specialist op dit gebied: Enserve. 

Lees meer...

Jaarverslagen Enserve

Bekijk hier het online jaarverslag 2017

Bekijk hier het online jaarverslag 2016

Bekijk hier het online jaarverslag 2015

 

Open de jaarverslagen bij voorkeur met Adobe Reader. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de link van het verslag en kies voor 'koppeling opslaan als...'. Na het opslaan kunt u het verslag openen in Adobe Reader. Mocht u Adobe Acrobat Reader nog niet op uw computer hebben, klik dan hier om het programma te downloaden.