default_mobilelogo

Laatste nieuws

Ronde Tafel Bijeenkomst Passend Toewijzen

Op 17 januari jl. vond de Ronde Tafel Bijeenkomst Passend Toewijzen plaats. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door een samenwerking tussen Enserve en CorporatieNL. Onder leiding van Yves Vermeulen, secretaris van De Vernieuwde Stad, spraken de deelnemers over de gevolgen én de toekomst van passend toewijzen. Henk van Dijk, Senior Adviseur Woningmarkt bij Enserve, nam deel aan de discussie en voedde het gesprek met zijn presentatie over dreigende segregatie als gevolg van passend toewijzen. Meer weten? Het uitgebreidde verslag van de bijeenkomst volgt binnenkort.

Lees meer...
"In 2025 heeft passend toewijzen ons 30 miljoen gekost"

In de serie ‘Enserve Antwoordt’ beantwoordden verschillende corporatiebestuurders vragen over problemen met passend toewijzen. Vanuit haar kennis en ervaring op dit gebied van de woonruimteverdeling gaf Enserve daarop een reactie. Wij kregen enthousiaste reacties op deze serie. Daarom, een laatste toegift: Wieke van Veldhuizen, bestuurssecretaris bij Portaal, vertelt hoe zij tegen passend toewijzen aankijkt.

Lees meer...
Livegang nieuwe website Entree (Arnhem-Nijmegen) verloopt naar wens

Op 2 januari jl. ging de nieuwe website voor woningzoekenden live van de samenwerkende Entree-corporaties in de regio Arnhem-Nijmegen. Dat niet alleen, ook het systeem voor woonruimteverdeling was geheel vernieuwd en werd die dag in gebruik genomen. Een spannende dag dus. Enserve, die de corporaties gedurende het hele traject heeft begeleid en ondersteund in de implementatie, hield alles nauwlettend in de gaten.

Lees meer...

Jaarverslagen Enserve

Hieronder vindt u de jaarverslagen van Enserve.

Bekijk hier het online jaarverslag 2016

Bekijk hier het online jaarverslag 2015

Download hier het jaarverslag van 2014

 

Open de jaarverslagen bij voorkeur met Adobe Reader. Klik hiervoor met je rechtermuisknop op de link van het jaarverslag en kies voor 'koppeling opslaan als...'. Na het opslaan kunt u het jaarverslag openen in Adobe Reader.

Mocht u Adobe Acrobat Reader nog niet op uw computer hebben, klik dan hier om het programma te downloaden.