default_mobilelogo

Laatste nieuws

'Enserve Antwoordt': Monique Govers van Omnia Wonen wenst ruimere beleidsvrijheid corporaties

De gevolgen van het passend toewijzen zijn op landelijk niveau groot, en op lokaal niveau soms wel en soms niet ingrijpend. Hoe ervaart Monique Govers – directeur-bestuurder bij Omnia Wonen – dit?

Lees meer...
'Enserve Antwoordt' Bert Moormann van Domesta over passend toewijzen

Enserve start, in samenwerking met CorporatieNL, een nieuwe serie ‘Enserve Antwoordt’. In deze serie beantwoorden verschillende corporatiebestuurders vragen over problemen met passend toewijzen. Vanuit haar kennis en ervaring op dit gebied van de woonruimteverdeling geeft Enserve daarop een reactie. De serie begint met Woningcorporatie Domesta. De gevolgen van het passend toewijzen zijn op landelijk niveau groot, en op lokaal niveau soms wel en soms niet ingrijpend. Hoe ervaart Bert Moormann, directeur-bestuurder bij Domesta, dat?

Lees meer...
Corporaties Arnhem-Nijmegen onderzoeken segregatie als gevolg van passend toewijzen

“Is segregatie erg?” Deze vraag stond centraal tijdens een bijeenkomst waar Henk van Dijk, Adviseur Wonen bij Enserve, de data van twee jaar passend toewijzen duidde voor de directeur-bestuurders van de 17 corporaties in het Entree-gebied (regio Arnhem-Nijmegen).

Lees meer...

Jaarverslagen Enserve

Hieronder vindt u de jaarverslagen van Enserve.

Bekijk hier het online jaarverslag 2016

Bekijk hier het online jaarverslag 2015

Download hier het jaarverslag van 2014

 

Open de jaarverslagen bij voorkeur met Adobe Reader. Klik hiervoor met je rechtermuisknop op de link van het jaarverslag en kies voor 'koppeling opslaan als...'. Na het opslaan kunt u het jaarverslag openen in Adobe Reader.

Mocht u Adobe Acrobat Reader nog niet op uw computer hebben, klik dan hier om het programma te downloaden.