default_mobilelogo

Laatste nieuws

Leden gezocht voor de Urgentiecommissie woonruimteverdeling!

De Urgentiecommissie woonruimteverdeling behandelt urgentieaanvragen van woningzoekenden die met spoed een (andere) woning zoeken. Dit doet zij in opdracht van gemeenten en corporaties in verschillende delen in het land. De behandeling van en besluitvorming op urgentieaanvragen vindt plaats op basis van de regelgeving die is vastgelegd in de betreffende regio. Voor de Urgentiecommissie woonruimteverdeling zoeken wij met ingang van 1 januari 2019 enthousiaste leden.

Lees meer...
Enserve ondersteunt bij nieuwe huisvestingsverordening Arnhem-Nijmegen

De samenwerkende corporaties en gemeenten in de woningmarktregio Arnhem-Nijmegen werken aan een nieuwe huisvestingsverordening. Dit is een langdurig traject waarin veel aspecten van de woonruimteverdeling moeten worden meegenomen. Wie kan daarbij beter ondersteuning bieden dan dé specialist op dit gebied: Enserve. 

Lees meer...
Urgentiecommissie Woonruimteverdeling kiest nieuw digitaal vergadersysteem

De onafhankelijke Urgentiecommissie Woonruimteverdeling van Enserve stapt over op een nieuwe digitaal vergadersysteem. Conform de eisen uit de AVG is de privacy van woningzoekenden die urgentie aanvragen hiermee nog beter gewaarborgd en kan de beoordeling van de aanvragen nog efficiënter verlopen.

Lees meer...

Jaarverslagen Enserve

Bekijk hier het online jaarverslag 2017

Bekijk hier het online jaarverslag 2016

Bekijk hier het online jaarverslag 2015

 

Open de jaarverslagen bij voorkeur met Adobe Reader. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de link van het verslag en kies voor 'koppeling opslaan als...'. Na het opslaan kunt u het verslag openen in Adobe Reader. Mocht u Adobe Acrobat Reader nog niet op uw computer hebben, klik dan hier om het programma te downloaden.